Praktische informatie

Datum en tijd
Het Congres Mobiliteitstransitie ’22 vindt plaats op dinsdag 31 mei 2022. Het programma duurt van 9:30 tot 16:00 met aansluitend een netwerkborrel.

Locatie
Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Covid-19
ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, en automotive sector. Waaronder ook het Congres Mobiliteitstransitie ’22. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD.

Na de persconferentie op 15 februari zijn veel maatregelen komen te vervallen. Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Ook is het niet meer nodig om een corona toegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Onze maatregelen:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Desinfecteer regelmatig uw handen

Online
Bent u niet in de gelegenheid om naar het Congres Mobiliteitstransitie ’22 te komen? Het gehele congres is ook online te volgen via een Livestream. Interactie is mogelijk via de chat. U kunt zich aanmelden voor online deelname zodra de registratie is geopend.

Samen zorgen we voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers. Voor vragen mailt u naar [email protected]

Routebeschrijving

Vanuit elk willekeurig station in Nederland
Neem de trein naar Den Haag Centraal of naar Den Haag Hollands Spoor. Vanaf beide stations is er een directe verbinding naar Madurodam. Neem tram 9 richting Scheveningen Noord of richting Madurodam of neem bus 22 richting Den Haag, Duindorp. Stap uit bij de halte Madurodam.

Vanaf Den Haag Centraal
Vanaf Den Haag Centraal ben je met de tram binnen 10 minuten bij Madurodam. Vanaf ‘Den Haag Centraal’ kun je tramlijn 9 richting ‘Scheveningen Noord’ nemen. De tramhalte voor lijn 9 bevindt zich net buiten de stationshal. Stap uit bij de halte ‘Madurodam’. Dit is de 6e halte vanaf ‘Centraal Station’. Deze halte stopt bij de ingang van Madurodam.

Vanaf Den Haag Centraal ben je met de bus binnen 15 minuten bij Madurodam. Vanaf ‘Den Haag Centraal’ kun je bus 22 richting ‘Den Haag Duindorp’ nemen. De halte van bus 22 bevindt zich op het busstation van ‘Den Haag Centraal’. Stap uit bij de halte ‘Madurodam’. Dit is de 8e halte vanaf Centraal Station.

Vanaf Scheveningen
Vanaf Scheveningen ben je met de tram binnen 10 minuten bij Madurodam. Neem vanaf de halte ‘Zwarte Pad’ of halte ‘Kurhaus’ lijn 9 richting ‘Vrederust’. Stap uit bij de halte ‘Madurodam’. Dit is de 5e halte vanaf halte ‘Zwarte Pad’. Vanaf Scheveningen ben je met de bus binnen 10 minuten bij Madurodam. Neem vanaf de halte ‘Schev.slag/Beelden aan Zee’ of halte ‘Kurhausweg’ bus 22 richting ‘Rijswijk de Schilp’. Stap uit bij de halte ‘Madurodam’. Dit is de 9e halte vanaf de halte ‘Schev.slag/Beelden aan Zee’.

Vanaf Station Hollands Spoor
Vanaf Station Hollands Spoor ben je met de tram in ongeveer 15 minuten bij Madurodam. Vanaf ‘Station Hollands Spoor’ kun je tramlijn 9 richting ‘Scheveningen Noord’ nemen. Stap uit bij de halte ‘Madurodam’. Dit is de 9e halte vanaf Station Hollands Spoor.

Vanaf Station Hollands Spoor kan je ook met bus 22 richting ‘Den Haag Duindorp’, alleen ben je dan ongeveer een half uur onderweg.

Vanaf tramhalte 9 (afkomstig van Centraal Station Den Haag) naar de ingang van Madurodam is het 90 (uitstap halte) respectievelijk 160 (opstap halte) meter lopen.

Vanaf bushalte ‘Madurodam’ naar de ingang van Madurodam is het 215 meter.

Geen ov-chipkaart? In de tram en bus kan je een kaartje kopen. Let op: in de bus is het niet mogelijk om met contant geld te betalen.

Met de auto naar Madurodam

Kom je met de auto naar Madurodam? Gebruik dan je navigatiesysteem, plan je route via Google Maps of volg een van onderstaande routebeschrijvingen.

Vanuit Den Haag centrum (A12, A4)
Volg de borden Madurodam tot aan de oprit van het Hubertusviaduct. Daar rijd je rechts het viaduct op, blijf rechts rijden en neemt de eerstvolgende afrit richting Madurodam. Beneden aan de afrit sla je linksaf (onder het viaduct door) en vind je het parkeerterrein aan je rechterhand.

Vanuit Wassenaar/Amsterdam (A44/N44, A4)
Rijd richting Madurodam via N14 richting Scheveningen, eindigend op het Hubertusviaduct. Daar rijd je rechts het viaduct op, blijft rechts rijden en neem de eerstvolgende afrit richting Madurodam. Beneden aan de afrit sla je linksaf (onder het viaduct door) en vind je het parkeerterrein aan je rechterhand.

Parkeren bij Madurodam

Madurodam heeft een eigen parkeerterrein waar je kunt parkeren. Borden wijzen je de weg naar het parkeerterrein. Parkeren kost € 10 per dag.