Veilig deelnemen

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, en automotive sector. Waaronder ook het Congres Mobiliteitstransitie ’22. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD.

Na de persconferentie op 15 februari zijn veel maatregelen komen te vervallen. Het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Ook is het niet meer nodig om een corona toegangsbewijs te tonen bij binnenkomst.

Onze maatregelen:

  • Blijf thuis bij klachten
  • Desinfecteer regelmatig uw handen

Online deelname

Bent u niet in de gelegenheid om naar het Congres Mobiliteitstransitie te komen? Het gehele congres is ook online te volgen via een Livestream. Interactie is mogelijk via de chat. U kunt zich aanmelden voor online deelname zodra de registratie is geopend.

Samen zorgen we voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers. Voor vragen mailt u naar [email protected]